Loading ...

Specialisti in Protectie la Incendiu. Proiectare, Executie, Mentenanta, Service.

Deflammo ofera gama completa de sisteme pentru protectie la incendiu pentru centre comerciale, cladiri de birouri, centre medicale, centre de date, camere tehnice. Solutiile noastre acopera detectarea indendiilor, alarmare, stingere incendii. Oferim servi

Detectie incendiu pentru Bisericile Pacii | Studiu de caz Xtralis

Bisericile Pacii din Silesia din secolul al 17-lea reprezinta cele mai mari mari cladiri religioase timber-framed din Europa si pot gazdui pana la 7.500 de persoane. Restaurate de curand la un cost de 4.1 milioane de euro, bisericile simbolizeaza sfarsitul razboiului si confilctelor religioase dintre catolici si protestanti. Cladirile de patrimoniu cu astfel de importanta culturala necesita solutii unice de siguranta tinand cont de designul, functia si valoarea istorica a acestora. Protejarea acestor cladiri trece dincolo de continut si structura, la protejarea personalului si a vizitatorilor.

Pe langa conditia cladirii din cherestea, au existat si alti factori care s-au luat in considerarea in proiectarea unei solutii eficiente de protectie la incendiu. Primul a fost oferirea unei atmosphere linistite, pasnice turistilor si vizitatorilor, iar al doilea a implicat necesitatea de a nu avea un impact vizual asupra designului istoric al cladirii, cu abilitatea de a aascunde tehnologia. Cel din urma factor face referire la posibilitatea preotului de a folosi cadelnita fara a activa alarma de incendiu.  

In 2010, VESDA VLP a fost instalata, iar cand a fost nevoie de o modernizare a sistemului, tinand cont de increderea dobandita in solutiile VESDA si de modul in carea acestea au raspuns provocarile lansate de Bisericile Pacii, a fost implementat sistemul VESDA -E-VEP.

Seria VESDA-E de detectori de fum aduce cea mai noua si avansata tehnologie de detectie pentru a oferi o avertizare timpurie. Acestia au la baza tehnologia de detectie Flair si o gama de caracteristici revolutionare precum WiFi, Analytics, iVESDA si Expansion Stax.  Utilizatorul final beneficiaza de o solutie fiabila, sigura si usor de intretinut.