Loading ...

Specialisti in Protectie la Incendiu. Proiectare, Executie, Mentenanta, Service.

Deflammo ofera gama completa de sisteme pentru protectie la incendiu pentru centre comerciale, cladiri de birouri, centre medicale, centre de date, camere tehnice. Solutiile noastre acopera detectarea indendiilor, alarmare, stingere incendii. Oferim servi
  • +40 31 713 34 44info@deflammo.ro
  • Bd. Pipera 1B Cubic Center - etajul 7, 077190-Voluntari, Ilfov

Stingere cu aerosoli pentru camere tehnice si camere server

Camerele tehnice si camerele server prezinta un risc ridicat de incendiu, de aceea nu este surprinzator faptul ca acestor spatii li se acorda atentie mai mare atunci cand este vorba de protectia la incendiu. DSPA ofera sisteme de stingere flexible si innovative, care respecta cele mai inalte standarde.

De obicei, un sistem de stingere cu aerosoli de la DSPA este alcatuit din unul sau mai multe generatoare de aerosoli  si un complex sistem de detectie incendiu  pentru generarea unei alarme in stadiul incipient al incendiului si, implicit, pentru reducerea daunelor .  

Aerosolii dezvoltati de DSPA sunt ecologici, siguri, nu sunt toxici si nu conduc electricitatea. Sistemele de stingere cu aerosoli nu epuizeaza continutul de oxigen si nici nu afecteaza nivelurile de monoxid si dioxid de carbon in maniera in care sa dauneze oamenilor sau animalelor.

Pentru camerele tehnice si camerele server, DSPA ofera solutii de protectie fie pentru intreaga zona, fie pentru anumite obiective din cadrul acesteia. Protejarea unui obiectiv cu risc ridicat de incendiu asigura o detectie rapida si o stingere eficienta, rezultand in prevenirea daunelor majore si reducerea semnificativa a costurilor.

Sistemul de stingere cu aerosoli reprezinta o solutie economica de stingere a incendiului, este usor de integrat in sistemul actual de alarmare. De asemenea, este usor de instalat si intretinut

DEFLAMMO este partenerul DSPA in Romania si poate oferi solutii eficiente de stingere cu aerosoli pentru camerele tehnice si de server.

 

Solicita cotatie de pret pentru sistemul de stingere cu aerosoli pentru camere tehnice si camere server