Stingere cu Aerosoli

Stingere cu Aerosoli

Stingere cu Aerosoli

Stingere rapida si eficienta

Sistemul de stingere incendiu cu aerosoli reprezinta o tehnologie de protectie la incendiu utilizand ca agent de stingere aerosoli de sodiu sau/si potasiu. Agentul de stingere solid rupe lantul reactiei de combustie a radicalilor de ardere (hidrogen, oxigen, hidroxid), iar focul este stins prompt.

Stingere pentru depozite si camere tehnice

Aerosolii sunt utilizati  pentru stingerea incendiilor izbucnite in depozitele de substante gazoase, solide si lichide, mai ales a celor care deriva din hidrocarburi (gaze naturale, produse petroliere, combustibili) si a incendiilor din camerele cu echipamente electrice cu tensiuni pana la 24.000 V. Utilizarea aerosolilor este recomandata si pentru stingerea incendiilor din constructii civile, de productie sau depozitare.

Leading equipment and technologies

Pentru furnizarea sistemelor de stingere cu aerosoli, compania noastra colaboreaza cu DSPA.nl. DSPA.nl este un producatorul lider de generatoare de aerosoli extrem de inovatoare, care pot fi utilizate pentru stingerea incendiilor și pentru suprimarea acestora. Echipamentele DSPA.nl sunt folosite peste tot in lume de catre guverne, dar si de clienti ce activeaza in diferite domenii.

DSPA  generator aerosoli seria 5
Generatoarele sunt nepresurizate și sunt instalate manual intr-o camera care necesita un sistem de stingere a incendiilor. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate in combaterea incendiilor din clasele A, B, C si F (K).

DSPA generator aerosoli seria 8
Generatoarele DSPA din seria 8 sunt recomandate pentru protecția compartimentelor mari impotriva incendiilor, cum ar fi încaperile de depozitare, arhivele, încaperile tehnice și camerele serverelor.

DSPA generator aerosoli 11-1, 11-2, 11-3
Aceste generatoare sunt recomandate pentru protejarea compartimentelor inguste sau a obiectelor, cum ar fi tavanele suspendate, podelele ridicate, conductele de cablu, etc.

DSPA generator aerosoli 11-4
Generatorul DSPA 11-4 este recomandat pentru protejarea spatiilor medii, cum ar fi incăperile / spatiile de depozitare, arhivele, camerele tehnice si camerele serverelor.

DSPA generator aerosoli 11-5, 11-6
Generatorul DSPA 11-4 este recomandat pentru protejarea spatiilor medii, cum ar fi incăperile / spatiile de depozitare, arhivele, camerele tehnice si camerele serverelor.

DSPA generator aerosoli seria 12
Acestea sunt proiectate pentru a controla si stinge incendiile provocate de lichide inflamabile și combustibile, solide si combustibile și echipamente electrice.

Full services. Turnkey projects

For Fire Detection by Aspiration, DEFLAMMO offers a full range of services: Consulting, Design, IGSU Authorization, Equipment supply, Installation, Programming, Maintenance and Technical Support.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Stingere Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera:,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Generali Romania, WNS Global Services Romania, ParkLake Shopping Center Bucuresti, Liberty Galati, Sofidel Calarasi.

On the same topic

Alarm solutions

Exhaust installations

Defoaming systems

Doriti mai multe informatii despre sisteme de stingere cu aerosoli?

Our specialists will be happy to assist you.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!