Usi antifoc

Usi antifoc

Usi antifoc

Usi de siguranta

Protectie importiva focului

DEFLAMMO ofera usi de siguranta personalizate si certificate in conformitate cu standardele europene de functionalitate, estetica, securitate, reflectate in numeroase teste si certificate obtinute de la institutii de cercetare competente din alte tari europene.

Foaia de usa este de tip sandvich, executata din tabla zincata, la interior fiind plina cu vata minerala ignifuga de mare densitate, cu o izolatie termica si fonica mare. Foaia de usa are doua bolturi de siguranta pe partea cu balamalele.

Tocul usii este realizat din tabla zincata laminata la rece cu grosimea de 1.5 mm si balamale ajustabile. Tocul este prevazut cu o garnitura dubla termoexpandabila. Este interschimbabil, iar usile se pot monta ca usi de dreapta sau de stanga.

Usile rezistente la foc sunt vopsite electrostatic RAL, iar suprafata foii de usa si a tocului sunt rezistente la zgarieturi.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru usi antifoc, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Protectie la Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Echipamente

Ultimele noutati

Referinte

Doriti mai multe informatii despre sisteme de detectie prin aspiratie?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

error: Content is protected !!