Control Acces

Control Acces

Control Acces

Integrare sisteme

In cazul aparitiei unei situatii de urgenta, sistemele de control acces au un rol foarte important pentru o evacuare rapida si eficienta. Insa la fel de importanta este integrarea sistemelor de protectie la incendiu cu cel de control acces, deoarece in cazul detectarii unei surse de foc, este necesar ca usile si turnichetii sa se deschida. Acest lucru este valabil si pentru instalatia de control acces auto. In cazul unui incendiu, barierele sunt actionate automat pentru a permite iesirea.

Leading equipment and technologies

Sistemele de protectie la incendiu se integreaza perfect cu echipamentele si tehnologiile de top de la poducatori renumiti din domeniul controlului accesului.

Full services. Turnkey projects

DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Maintenance and Technical Support.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Protectie la Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

On the same topic

Alarm solutions

Exhaust installations

Defoaming systems

Doriti mai multe informatii despre sisteme de adresare publica?

Our specialists will be happy to assist you.

    Mesaj