Testimonials

Afla ce cred colaboratorii nostri despre noi

Experienta. Expertiza. Profesionalism.

,,Colaborarea de succes in implementarea solutiilor de detectie, semnalizare si stingere incendiu, imbinate cu nivelul ridicat de implicare si experienta personalului angrenat in cadrul proiectului complex de Restaurare a Casei Dianu din Municipiul Craiova – monument istoric – ne determina sa recomandam firma DEFLAMMO ca pe un partener de incredere.”

Carmen Diaconu
Carmen Diaconu

,,Colaboram cu DEFFLAMMO in special in proiectul de furnizare si mentenanta a sistemului de protectie impotriva focului din Fabrica ASSA ABLOY Romania. Este un partener de nadejde in care stim ca ne putem pune bazele intrucat de-a lungul timpului am avut parte de o colaborare bazata pe profesionalism, seriozitate, promptitudine, respect reciproc si incredere. Toate aceste calitati vitale in mediul de business, recomanda DEFFLAMMO ca fiind un furnizor de incredere.”

Mihai Oancea
Mihai Oancea

,,Colaborez cu Emanuel de 5 ani si mi-a demonstrat ca este un profesionist si este capabil sa gestioneze orice proiect de protectie la incendiu.”

Gerald Koller
Gerald Koller

“We’ve started the collaboration with AVITECH a few years back and they’ve shown extensive knowledge and capabilities in the fire safety industry. DEFLAMMO is the obvious result of this knowledge and their growth within the industry.”

Marijn Vogelzangs
Marijn Vogelzangs

Cautati un partener pentru solutiile de protectie la incendiu?