Industrie

Industrie

Solutii in domeniul industriei

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

In industrie, productivitatea este un lucru esential, de aceea in cadrul fabricilor si uzinelor exista reguli stricte si se solicita procese uniforme, fara intreruperi.

Mediul industrial reprezinta o provocare pentru orice furnizor de solutii dedicate activitatilor desfasurate in zone si spatii cu nivel ridicat de risc, ce necesita reguli stricte de siguranta si securitate pentru protejarea oamenilor, a bunurilor, a perimetrelor, precum si a datelor, a retelelor informatice.

Protectia impotriva incendiilor este mai dificila in mediul industrial si necesita solutii complexe, personalizate in functie de tipul cladirilor, instalatiilor, utilajelor prelucratoare sau a materiilor prime. Pentru mediile cu pericol exploziv trebuie folosite echipamente specializate, certificate ATEX.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice industriei in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul industriei, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul industriei precum Assa Abloy, British American Tobacco, CIA Aboliv, DS Smith, Emerson, Fabryo, Ford, Honeywell, Liberty Steel Galati, Lufkin, Michelin, NTN-SNR Rulmenti, ODU Manufacturing, PepsiCo, Plexus, Rockwool, Sofidel, Timken, Tuborg, Wenglor Sensoric.

Pe aceeasi tema

Statii de comunicatii pentru industrie

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru industrie?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj