Grupul AVITECH. Din 1999

APTUS Digital Services

Consultanta in domeniul lantului de aprovizionare (supply chain). Implementare sisteme si platforme software pentru diferite procese. Manhattan Associates Geo Partner pentru regiunea Balcanica. Infiintata in 2013.

AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti contractori de curenti slabi si integrator de sisteme in domeniile Securitate, Siguranta, Parking, Automatizari, IT & Comunicatii, din Romania. Infiintata in 1999.

DEFLAMMO Fire Protection

Furnizor de solutii pentru protectie la incendiu: Detectie, Alarmare, Ventilatie, Stingere incendiu cu apa, gaz, spuma, aerosoli. Proiectare, Avizare ISU, Executie, Mentenanta si Service. Infiintata in 2017.

ELTEK Multimedia

Cel mai important integrator de sisteme Audio, Video, IT&Comunicatii, Automatizari din Romania. Partener Biamp, Bosch, Crestron, Fohhn, Electrovoice, Kramer, LG, NEC, SHURE. Infiintata in 2017.

ELTEK Store

ELTEK Store este magazinul virtual al companiei romanesti ELTEK Multimedia, membra a AVITECH Group si lider pe piata integrarii celor mai bune solutii in domeniile Audio, Vizual, IT & Comunicatii.

fastPark

Furnizor de echipamente si solutii integrate pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor on- si off-street. Partener pentru Romania Flowbird, HUB Parking Technology, Magnetic Control. Infiintata in 2019.

UPPARK

UPPARK Parking App este aplicatia pentru parcari dezvoltata de compania fastPark. Disponibila in Google Play si AppStore, aplicatia te ajuta sa gasesti rapid un loc de parcare si sa platesti comod taxa de parcare.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Cautati un integrator de sisteme cu experienta dovedita?