Spitale

Spitale

Solutii in domeniul sanatatii

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Spitalele, clinicile medicale, centrele de ingrijire sunt proiectate pentru a fi locuri de vindecare, recuperare si liniste. Pentru pacienti (si ameliorarea starii lor de sanatate) este foarte important ca experienta traita in contact cu institutia medicala sa fie una pozitiva, sa aiba parte de o atmosfera calma, caracterizata prin confort, securitate, siguranta.

Cu toate acestea, datorita volumului mare de oameni care vin si pleaca în mod constant, administrarea eficienta si raspunsul prompt la situatiile de urgenta ce apar frecvent, constituie o mare provocare pentru management si personalul medical.

Un alt element esential ce influenteaza actul medical il constituie bugetul necesar administrarii si mentinerii in bune conditii a infrastructurii medicale, a cladirilor si instalatiilor acestora. Datorita pierderilor generate de instalatiile invechite sau dimensionate defectuos, a modului costisitor de operare al acestora, bugetul anual este intotdeauna insuficient.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor de securitate specifice centrelor de ingrijire a sanatatii, in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru spitale, centre si clinici medicale, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul medicinei pentru clienti  precum Medisprof, Medlife, Monza, Ponderas, SMURD – Serviciul Mobil de Reanimare si Descarcerare, Spitalul Colentina.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru spitale?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj