Control Acces

Control Acces

Control Acces

Integrare sisteme

In cazul aparitiei unei situatii de urgenta, sistemele de control acces au un rol foarte important pentru o evacuare rapida si eficienta. Insa la fel de importanta este integrarea sistemelor de protectie la incendiu cu cel de control acces, deoarece in cazul detectarii unei surse de foc, este necesar ca usile si turnichetii sa se deschida. Acest lucru este valabil si pentru instalatia de control acces auto. In cazul unui incendiu, barierele sunt actionate automat pentru a permite iesirea.

Echipamente si tehnologii de top

Sistemele de protectie la incendiu se integreaza perfect cu echipamentele si tehnologiile de top de la poducatori renumiti din domeniul controlului accesului.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Protectie la Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Doriti mai multe informatii despre sisteme de adresare publica?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj