Solutii

  • All
  • Alarmare
  • Detectie
  • Evacuare
  • Stingere
  • Ventilatie

Detectie Incendiu

Sisteme de detectie incendiu profesionale. Contacteaza un specialist.

Cortine rezistente la foc si fum

De la arhitecti la proprietarii de case, pana la constructiile comerciale, cortinele rezistente la incendiu reprezinta mijloacele necesare pentru a contribui la crearea unor medii de viata/de lucru moderne si sigure, conforme cu reglementarile stricte privind incendiile, fara a compromite designul.

Stingere cu Spuma

Sistemul de stingere cu spuma este folosit pentru protejarea zonelor in care sunt depozitate sau utilizate substante lichide inflamabile, produse din plastic sau din cauciuc.

Stingere cu Aerosoli

Tehnologie de protectie la incendiu ce utilizeaza ca agent de stingere aerosoli de sodiu sau/si potasiu si are eficienta ridicata imporiva incendiilor provocate de gaze, lichide inflamabile si echipamente electrice.

Stingere cu Ceata de Apa

Sistemul de stingere incendiu cu ceata de apa este eficient in spatiile in care exista echipamente sub tensiune, deoarece in astfel de spatii nu pot fi folositi agenti conductivi precum apa si spuma.

Stingere cu Apa

In momentul izbucnirii unui incendiu, se deschid automat doar capetele sprinklerelor la care temperatura a depasit valoarea de declansare. Sistemul nu este activat de fumul de tigara, ci doar de depasirea temperaturii.

Stingere cu OxyReduct

Solutie activa de stingere a incendiului, certificata VdS, care are la baza tehnologia de reducere a nivelului de oxigen prin introducerea unei cantitati de nitrogen din aerul ambiental.

Stingere cu Gaze Inerte

Reducerea nivelului de oxigen astfel incat procesul de combustie sa fie oprit prin folosirea urmatorilor agenti de stingere principali: IG 100, IG 541, IG 01 si IG 55. Acestia nu sunt toxici si nu lasa reziduri.

Desfumare

Este o componenta esentiala a sistemului de protectie la incendiu, deoarece aceasta presupune eliminarea gazelor si noxelor generate de materialele expuse la foc si temperaturi ridicate.

Usi antifoc

Sunt personalizate si certificate in conformitate cu standardele europene de functionalitate, estetica, securitate, reflectate in numeroase teste si certificate obtinute de la institutii de cercetare.

Control Acces

In cazul aparitiei unei situatii de urgenta, sistemele de control acces au un rol foarte important pentru o evacuare rapida si eficienta daca sunt integrate cu sistemele de siguranta la incendiu.

Iluminat de Siguranta

Corpuri de iluminat de calitate, cu solutie de iluminat LED, care sa asigure o luminanta optima in conditii de vizibilitate scazuta, cu o durata de viata prelungita si cu accent pe estetica si discretie.

Comunicatii

Sistemele de comunicatii sunt esentiale in cadrul conceptului de securitate si siguranta al unui obiectiv, fie el civil, industrial, din infrastructura de transporturi, infrastructura critica sau de aparare.

Display-uri informare

Sistemele de informare sunt din ce in ce mai prezente in spatiile publice, in cladirile administrative si cele de birouri, in fabrici, in aeroporturi si gari, in centre comerciale sau in zonele de interes cu trafic intens.

PA / VA

Sistemele de adresare publica si alarmare in caz de urgenta reprezinta o componenta esentiala a sistemului de securitate si siguranta. Sunt esentiale pentru campusuri si cladiri cu flux mare de persoane.

Detectie IR

Detectia incendiu IR utilizeaza camerele termale pentru a identifica zonele care prezinta o temperatura ridicata sau un risc ridicat la incendiu si se pot integra cu alte sisteme de detectie incendiu.

Detectie Video

Sistemul AVIOTEC IP Starlight 8000 functioneaza datorita unor algoritmi inteligenti, capabili de a diferentia incendiile reale de factori distractori, care proceseaza si analizeaza imaginile.

Detectie Gaze Explozive

Sistemul foloseste diferiti senzori, transmitatori si detectori de gaze pentru detectarea gazelor inflamabile din mediul industrial si a focului -unitati de productie, depozite.

Detectie Liniara Termica

Datorita rezistentei sale excelente fata de conditiile extreme de mediu, LISTEC este utilizat oriunde detectoarele punctiforme clasice nu pot oferi protectie optima impotriva incendiilor.

Detectie prin Aspiratie

Un ventilator cu aspiratie este utilizat pentru a trage aerul in unitatea de detectie, iar aceasta genereaza o alarma in momentul in care concentratia de fum depaseste valoarea prestabilita.

Detectie cu Senzori IR, UV

Solutie destinata mediului industrial care respecta standardele FM, VdS si este conforma cu standardele rusesti. Aceasta foloseste detectori IR si UV pentru a identifica in timp scurt focul.

Detectie Punctuala

Sistemul de detectie punctuala utilizeaza detectori punctuali penru detectia incendiului in cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri, campusuri scolare si universitare.

Aveti nevoie de un furnizor capabil sa ofere solutii la cheie?