Stingere cu OxyReduct

Stingere cu OxyReduct

Stingere cu OxyReduct

Solutie pentru zonele care trebuie sa functioneze 24/7

Depozitele, centrele de date sau arhivele au nevoie de protectie la incendiu de incredere, deoarece acestea nu isi pot permite o intrerupere. Atunci cand izbucneste un incendiu, pe langa protejarea persoanelor, o alta prioritate este functionarea proceselor organizationale.

Solutie activa de prevenire a incendiului

Portofoliul de produse al companiei Wagner include cea mai buna solutie activa de protectie la incendiu, OxyReduct. Sistemele conventionale de protectie la incendiu sunt pasive, ceea ce inseamna ca acestea reactioneaza doar atunci cand incendiul a izbucnit.

Sistemul OxyReduct de la Wagner, certificat VdS, impiedica dezvoltarea unui incendiu. Prin introducerea unei cantitati de nitrogen in zona protejata, continutul de oxigen se mentine sub limita de aprindere a materialelor combustibile.

 

Pentru izbucnirea unui incendiu este nevoie de urmatoarele trei componente: oxigen, caldura, combustibil. Daca unul dintre acestea este indepartat, atunci incendiul nu se mai poate dezvolta. OxyReduct are la baza acest principiu.

Nitrogenul este componenta principala a atmosferei, reprezentand 78 % vol. din aerul pe care il respiram, astfel poate fi produs direct din aerul ambiental, utilizand un generator de nitrogen. In plus, acesta nu este toxic.

Beneficii:

  • Protectie la incendiu continua, previne aparitia daunelor generate de foc, fum si agenti de stingere precum apa sau spuma;
  • Se poate adapta foarte usor zonei protejate;
  • Tehnologia OxyReduct are certificarea VdS;
  • Forma compacta il transforma intr-un produs ce economiseste spatiu.
Echipamente si tehnologii de top

Pentru furnizarea sistemelor de stingere cu OxyReduct, compania noastra colaboreaza cu Wagner.

WAGNER OxyReduct VPSA
Este o solutie de prevenire a incendiului pentru camere cu volume mari, care genereaza nitrogenul necesar pentru a reduce nivelul oxigenului direct din aerul ambiental.

WAGNER OxyReduct PSA
Este o solutie de prevenire a incendiului pentru camere cu volume mari, care genereaza nitrogenul necesar pentru a reduce nivelul oxigenului direct din aerul ambiental.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Detectia de Incendiu prin Aspiratie, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

DEFLAMMO poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Stingere Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera:,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Generali Romania, WNS Global Services Romania, ParkLake Shopping Center Bucuresti, Liberty Galati, Sofidel Calarasi.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Doriti mai multe informatii despre sistemele de stingere cu OxyReduct?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj