Display-uri informare

Display-uri informare

Digital Signage

Solutii pentru informarea publicului

Sistemele de informare sunt din ce in ce mai prezente in spatiile publice, in cladirile administrative si cele de birouri, in fabrici, in aeroporturi si gari, in centre comerciale sau in zonele de interes cu trafic intens. La ora actuala, digital signage/ displayer-urile de informare reprezinta un important mijloc de comunicare pentru public diferit – oameni aflati mereu in miscare si preocupati de activitatile lor. Aceste sisteme permit distribuirea controlata, de la distanta, a continutului personalizat, cu scopul de a informa, alerta, a intretine sau a influenta publicul, angajatii, clientii sau cumparatorii. Continutul captivant, conceput special pentru a rula pe diferite tipuri constructive de display-uri, atrage atentia trecatorilor cu mesajele care trebuiesc sa iasa in evidenta fata de alte mijloace media.

Principalele functii ale display-urilor de informare sunt:

 • Pot prelua automat – prin integrarea cu fluxuri si canale de stiri, cu alte sisteme, informatii de ultima ora (breaking news), informatii medicale, meteo, transport local, sportive, evenimente ale comunitatii sau ale companiilor, informatii transmise de municipalitati sau institutii guvernamentale. Tipuri de aplicatii: siguranta sociala, comunicare interna, sisteme rezervare Sali de meeting sau conferinta, informare pasageri sau calatori, meniuri digitale pentru restaurante, baruri, cafenele, cluburi, informare rute si trasee (wayfinding).
 • Afiseaza automat notificari si alerte in caz de urgenta sau calamitati. Se pot integra cu sistemul national 112, cu diferite dispecerate, centre de comanda si control, cu sistemele si instalatiile cladirilor precum sistemul de detectie incendiu, sistemele de adresare publica si sonorizare.

Solutiile DEFLAMMO sunt intotdeauna personalizate (custom-fit digital signage solutions), adaptate constructiv locatiilor carora le sunt destinate (culori, dimensiuni, forme, carcase, nivel de protectie), raspund nevoilor clientilor nostri in materie de performante, usurinta in utilizare, costuri reduse de exploatare.

Tehnologii de ultima generatie, echipamente cu performante superioare

Solutiile DEFLAMMO pentru digital signage se bazeaza pe o gama extinsa de echipamente de inalta fiabilitate si cu un raport calitate/pret foarte bun, selectate atent in urma experientei dobandite.

 

Robustete, durabilitate, disponibilitate de a functiona 12-15 ore pe zi, garantie extinsa pentru regim intens de functionare sunt principalele atribute ale echipamentelor noastre:

 • Displayuri LCD NEC, LG;
 • Displayuri speciale cu inalta luminozitate NEC, LG;
 • Videowall LCD NEC, LG;
 • Displayuri LED indoor si outdoor NEC, LG, Leyard;
 • Totemuri, constructii speciale indoor si outdoor LG, Infinitus;
 • Sisteme de afisare interactive NEC, LG, Infinitus;
 • Infrastructura IT&Comunicatii Cisco, Fortinet, Fujitsu, R&M;
 • Digital Signage Software PADS4;
 • Accesorii, cabinete, constructii personalizate Legrand.

Echipamentele utilizate in instalarile noastre sunt proiectate exclusiv pentru digital signage si beneficiaza de tehnologii de ultima generatie ce asigura:

 • Consum redus de energie (eco friendly);
 • Operatiuni minime de intretinere, fara intreruperea functionarii;
 • Costuri reduse de operare in comparatie cu variantele clasice (total ownership cost).
Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Display-urile de Informare, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a instalat sute de sisteme de digital signage in toate domeniile de activitate, dintre care putem enumera:  Ambasada Americii, Academia de studii economice Bucuresti,The Bridge, Cognizant, UiPath, Banca Romaneasca, Unicredit Bank, BRD, Alpha Bank.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Doriti mai multe informatii despre display-urile informative?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

  Mesaj