Iluminat de Siguranta

Iluminat de Siguranta

Iluminat de siguranta

Rol vital in evacuare

Sistemul de iluminat de siguranta joaca un rol vital in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica a iluminatului normal, deoarece permite evacuarea in siguranta a persoanelor.

Echipamente si tehnologii de top

Prin intermediul parteneriatului cu Schneider, DEFLAMMO ofera corpuri de iluminat de calitate, cu solutie de iluminat LED, care sa asigure o luminanta optima in conditii de vizibilitate scazuta, cu o durata de viata prelungita.

Rilux
Serie cu 7 corpuri luminoase in 3 dimensiuni, flux luminos de la 70 la 250 lumeni, instalare rapida pe perete sau pe tavan, valoare nominala a protectiei IP 40.

Exiway Smartbeam
Iluminatul de siguranta antipanica simplifica in acelasi timp monitorizarea spatiului deschis si iluminarea cailor de evacuare in caz de urgenta si pune accentul pe estetica si discretie.

Exiway Smartexit Activa
Noul indicator de iesire de siguranta Exiway Smartexit Dicube de la Schneider Electric reprezinta modul inteligent de a pastra in siguranta ocupantii cladirii in situatii critice.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Iluminatul de Siguranta, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Pe aceesi tema
Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Protectie la Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Echipamente

Ultimele noutati

Referinte

Doriti mai multe informatii despre sistemul de iluminat de siguranta?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj