Centre Comerciale

Centre Comerciale

Solutii pentru Centre Comerciale

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Centrele comerciale, mall-urile, hypermarket-urile si retelele de magazine sunt spatii tranzitate de un numar mare de persoane pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut sau pentru achizitionarea de bunuri.

Atat centrele comerciale, mall-urile, supermarket-urile cat si parcarile subterane ale acestora prezinta un risc ridicat de incendiu si de aceea este importanta alegerea sistemelor de protectie potrivite.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor de siguranta specifice retailului in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru centre comerciale, mall-uri, hypermarket-uri si retele de magazine, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte din domeniul retail precum Aurora Shopping Mall Buzau, Elmec Romania, Galleria Mall Buzau, Mega Image, Mega Mall, Mall Suceava, Mall Vitan, ParkLake Shopping Center.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru centre comerciale?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj