Detectie Gaze Explozive

Detectie Gaze Explozive

Detectie Gaze Explozive

Detectie pentru mediul industrial

Pentru companiile care activeaza in domeniul industriei, substantele periculoase fac parte din rutina zilnica. Cu toate acestea, cu solutii potrivite și echipamente fiabile, amenințarea pe care o pun scurgerile de gaze explozive sau supraexpunerea la pericole toxice poate fi redusa drastic.

Siguranta pentru afacere

Sistemele de detectie gaze explozive sunt esentiale pentru oferirea unei mediu sigur in care angajatii sa isi desfasoare activitatea, fara a fi preocupati de siguranta.

Echipamente si tehnologii de top

Prin intermediul parteneriatului incheiat cu Dräger DEFLAMMO ofera gama completa de detectori pentru mediul industrial, atat in varianta fixa, cat in varianta mobila.

Dräger REGARD® 7000
Dräger REGARD® 7000 este un sistem de analiza modular si, prin urmare, care poate fi extins pentru monitorizarea diferitelor gaze și vapori.

Dräger X-am® 8000
Detectorul de gaz de la 1 la 7 detecteaza simultan gaze toxice si inflamabile, precum si vapori și oxigen – fie in modul de pompare, fie in modul de difuzie.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Detectia de Incendiu prin Aspiratie, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

DEFLAMMO poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Echipamente

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre sistemele de detectie gaze explozive?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj