Servicii

Consultanta

In baza experientei dobandite in proiecte complexe, inginerii nostri va pot oferi consultanta tehnica de specialitate pentru intreg domeniul protectiei la incendiu.

Audit

Specialistii nostri realizeaza vizite on-site pentru a culege cat mai multe informatii in vederea stabilirii unor solutii potrivite de protectie la incendiu.

Proiectare

DEFLAMMO are propriul departament de proiectare este certificata pentru proiectarea sistemelor de detectie incendiu, alarmare vocala, stingere incendiu.

Procurare

In parteneriat cu producatorii pe care ii reprezentam, avem capacitatea financiara si logistica de a furniza si livra echipamente, materiale, pentru orice tip de proiect.

Executie

Specialistii DEFFLAMMO sunt autorizati si certificati de producatori de top din domeniu pentru punerea in functiune a echipamentelor.

Integrare Sisteme

Echipa noastra are capacitatea de a integra solutiile de protectie la incendiu cu cele de securitate, automatizari BMS, parking si audio-video.

Mentenanta

AVITECH Group are un dispecerat national in Voluntari, un centru pentru reparatii in Bucuresti si echipe de interventie si suport tehnic la nivel regional, in 14 orase.

Consultanta Avizare IGSU

Realizam lucrarile de instalatii de protectie la incendiu necesare obtinerii avizului IGSU, asiguram asistenta tehnica pe parcursul vizitei reprezentantilor IGSU.

Aveti nevoie de un furnizor capabil sa ofere solutii la cheie?