Logistica

Logistica

Solutii in domeniul logistic

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

In ziua de astazi, logistica (supply chain) presupune o multitudine de servicii precum mutarea, transportul produselor si distribuirea acestora. Entitatile implicate in acest lant de aprovizionare includ producatori, furnizori, depozite, companii de transport, centre de distributie si consumatorul final.

Operatorii in logistica au o raspundere ridicata pentru bunurile pe care le stocheaza, transporta si livreaza. Acest lucru face ca securitatea lantului de aprovizionare sa fie primordiala pentru afacerea lor. Exista mai multe puncte de contact intr-un lant logistic de aprovizionare care pot fi vulnerabile.

Protectia impotriva incendiilor este mai dificila in mediul logistic si necesita solutii complexe, personalizate in functie de tipul cladirilor, instalatiilor, produselor depozitate. Pentru mediile in care sunt depozitate produse cu pericol exploziv trebuiesc folosite echipamente specializate, certificate ATEX.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice logisticii in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul logistic, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul logistic pentru clienti precum Mega Image, Kaufland, WDP, Altex, Lidl.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru logistica?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj