Detectie Punctuala

Detectie Punctuala

Detectie punctuala

Detectie timpurie eficienta

Un sistem de detectie punctuala protejeaza mediul, dar si angajatii care desfasoara activitati necesare pentru functionarea afacerii. Este important ca acestia sa se simta in siguranta, iar bunurile sa nu fie expuse amenintarii unui incendiu.

Detectie timpurie eficienta

Pentru furnizarea sistemelor de detectie punctuala, compania noastra colaboreaza cu Honeywell si Schrack Seconet. Aceste sisteme se pot folosi in cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri, campusuri scolare si universitare.

Echipamente si tehnologii de top

Detectorii multicriteriali echipati cu tehnologia CUBUS Levelling se adapteaza automat, dinamic si permanent la conditiile mediului ambiant. In procesul de detectie, caracteristicile individuale ale fumului, temperaturii si monoxidului de carbon sunt masurate si evaluate intotdeauna in functie de modificarile relative in caracteristicile altui parametru relevant. Detectorii cu tehnologia CUBUS Levelling monitorizeaza in permanenta mediul inconjurator. Atunci cand este sesizata o schimbare in conditiile ambientale, este ajustata automat si sensibilitatea detectorului.

Detector multicriterial CMD 533X
Detecteaza din faza incipienta incendiile cu flacara mocnita si cu flacara deschisa datorita capacitatii de identificare si evaluare a caracteristicilor focului: fum, caldura si CO.

Detector multicriterial MTD 533X-S
MTD 533X-S este un detector multicriterial de fum si temperatura adresabil, cu sirena incorporata, fiind folosit pentru detectarea si semnalizarea incendiilor din cladiri.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Detectia Punctuala, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

DEFLAMMO poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Echipamente

Esser by Honeywell
Fire Systems

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre sistemele de detectie punctuala?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.

    Mesaj