Arene sportive

Arene sportive

Solutii pentru arene sportive

Slider Image
Slider Image
Slider Image

Stadioanele si arenele sportive sunt spatii de relaxare si de divertisment, in care se aduna mii de oameni pentru a se bucura de experiente impreuna. Tocmai pentru ca aceste locuri gazduiesc foarte multe persoane, trebuie sa indeplineasca criterii exigente de securitate, siguranta, comunicare si automatizare a cladirilor.

O provocare cheie cu care se confrunta stadioanele si arenele sportive este mentinerea in siguranta a fanilor in interiorul si in jurul stadionului. Pe langa aceasta, este foarte important ca oamenii sa aiba parte de experiente placute pentru a putea reveni cu ocazia altor evenimente.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice arenelor sportive si stadioanelor, in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul arenelor sportive, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru arene sportive precum Stadionul Giulesti „Valentin Stanescu”.

Pe aceeasi tema

Echipamente

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru arene sportive?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj