Detectie prin Aspiratie

Detectie prin Aspiratie

Detectie prin aspiratie

Detectie timpurie eficienta

Un incendiu poate genera consecinte catastrofale, pierderea de vieti omenesti si bunuri ce pot determina intreruperea circuitului organizational sau chiar falimentul companiei. Pentru a evita o astfel de situatie, este necesar sa alegi un sistem de protectie ce reduce riscul aparitiei unui incendiu prin avertizarea timpurie.

Pentru implementarea unui astfel de sistem este necesar sa colaborati cu un furnizor competent si autorizat de solutii pentru protectia la incendiu, DEFLAMMO detine certificari pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si stingere incendiu. De asemenea, compania are experienta si expertiza in domeniu datorita numeroaselor proiecte de siguranta desfasurate cu succes.

Solutii eficiente pentru prevenirea dezastrelor

Sistemul de detectie prin aspiratie utilizeaza tehnologia Vesda pentru detectia incendiului. Un ventilator cu aspiratie este utilizat pentru a trage aerul in unitatea de detectie, iar aceasta genereaza o alarma in momentul in care concentratia de fum depaseste valoarea prestabilita.

Echipamente si tehnologii de top

Pentru furnizarea sistemelor de detectie prin aspiratie, DEFLAMMO ofera solutii profesionale ce au la baza echipamente de la producatori de top precum Esser, Schrack Seconet, Xtralis si Wagner. Acestea au la baza urmatoarele echipamente

XTRALIS VESDA E-VEP
Seria de detectoare de fum VESDA-E VEP aduce cea mai recenta si mai avansata tehnologie de detectare pentru a oferi avertizare foarte timpurie si cea mai buna respingere a alarmelor false pentru o gama larga de aplicatii.

XTRALIS VESDA E-VEA
Sistemul XTRALIS VESDA-E VEA combina detectia timpurie sigura cu posibilitatea realizarii de teste si mentenanta la nivel centralizat, reducand timpul, costul si impactul intretinerii continue.

XTRALIS VESDA-E VEU
XTRALIS VESDA-E VEU reprezinta gama cu noi caracteristici revolutionare, care ofera performante de detectie de neegalat, flexibilitate, programabilitate pe teren, conectivitate si costuri de proprietate reduse.

XTRALIS XAS
Sistemul de detectie prin aspiratie a fumului – Xtralis XAS ofera o solutie flexibila de detectare pentru a satisface nevoile unice ale aplicatiilor solicitante gasite in siturile comerciale si industriale tipice

XTRALIS OSID-DE
Detectorul de fum OSID ofera o solutie ieftina, fiabila si usor de instalat care depaseste problemele tipice de detectare a fasciculului, cum ar fi generarea alarmelor false si dificultatile de aliniere.

Honeywell FAAST LT-20
Sistemul de detectie prin aspiratie a fumului – Xtralis XAS ofera o solutie flexibila de detectare pentru a satisface nevoile unice ale aplicatiilor solicitante gasite in siturile comerciale si industriale tipice

Schrack Seconet AirScreen ASD 535
Detectorul de fum OSID ofera o solutie ieftina, fiabila si usor de instalat care depaseste problemele tipice de detectare a fasciculului, cum ar fi generarea alarmelor false si dificultatile de aliniere.

Wagner Titanus
Sistemul de detectie prin aspiratie a fumului – Xtralis XAS ofera o solutie flexibila de detectare pentru a satisface nevoile unice ale aplicatiilor solicitante gasite in siturile comerciale si industriale tipice.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Detectia de Incendiu prin Aspiratie, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

DEFLAMMO poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de detectie incendiu cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Supraveghere Video, Control Acces, Sisteme Integrate de Securitate (PSIM), Alarmare Vocala, Stingere Incendiu, BMS.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Doriti mai multe informatii despre sisteme de detectie prin aspiratie?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj