Cariere

Ne mandrim cu oamenii nostri, pasionati si profesionisti

Desi a fost infiintata in 2017, DEFLAMMO a devenit astazi unul dintre cei mai importanti angajatori in domeniul protectiei la incendiu.

Ingineri cu profil electric, mecanic sau instalatii in constructii, tehnicieni, economisti contribuie la succesul si cresterea continua a companiei.

Pentru a ne sustine cresterea si dezvoltarea, suntem permanent in cautarea de noi colegi, oameni care sa ne impartaseasca valorile pe care le promovam:
1. Sa fim printre cei mai buni, sa nu renuntam niciodata, oricat de greu ne este.
2. Sa tintim cat mai sus si sa facem asta sa se intample. Ne concentram asupra oportunitatilor in detrimentul constrangerilor ce apar.
3. Punem pasiune in tot ceea ce facem si vrem sa facem totul, cat mai bine.
4. Invatam continuu, suntem intotdeauna la curent cu ultimele tehnologii.
5. Ne straduim sa ne intelegem cat mai bine partenerii – clienti sau furnizori, sa le oferim incredere si siguranta ca se pot baza pe noi.
Slider Image

Daca vrei sa te dezvolti profesional in domeniul tehnologiilor de protectie la incendiu si sa-ti aduci contributia ta la proiecte importante din industrie, atunci te asteptam alaturi de noi, la DEFLAMMO!

Esti proaspat absolvent si la inceput de drum. La DEFLAMMO intri imediat intr-un program de pregatire sub indrumarea unor colegi cu experienta, poti testa echipamente si sisteme, poti pune in practica ce ai invatat, direct in proiecte de anvergura.

Esti un profesionist cu experienta. Vrei sa faci o schimbare importanta in cariera si cauti oportunitati de dezvoltare persoanala. Vino la DEFLAMMO! Avem nevoie de tine pentru a creste mai departe, impreuna.

,,DEFLAMMO este firma care mi-a descoperit abilitatile si mi-a acordat oportunitatea de a invata si progresa continuu.”

,,Pentru mine printre cele mai mari avantaje de a face parte din echipa Deflammo sunt: spiritul de echipa, flexibilitatea programului si a colegilor si diversitatea proiectelor pe care le ducem la bun sfarsit.”

,,Mi s-a oferit incredere, am raspuns cu loialitate. 15 ani de provocari: primul birou Eltek deschis la Cluj de unde am activat 2 ani, proiecte de referinta construite prin parteneri de incredere. Oameni frumosi, evenimente interesante, timp si informatie de calitate.”

,,M-am integrat in echipa DEFLAMMO foarte repede datorita colegilor faini, dispusi sa ajute intotdeauna. Imi place mult ceea ce fac aici, deorece sunt pasionat de domeniul protectiei la incendiu.”

Ce ofera DEFLAMMO?

Mediu de dezvoltare

Structura organizationala in DEFLAMMO este simpla, iar procedurile de lucru flexibile, favorizand initiativa si inventivitatea angajatilor. Sunt facilitate comunicarea eficienta, lucrul in echipa, asumarea si luarea deciziilor. Este incurajata inovarea, gasirea celor mai potrivite solutii. Totul pentru un climat propice de lucru si un mediu favorabil dezvoltarii.

Instruire continua

In cadrul companiei noastre exista posibilitatea de a participa frecvent in tara sau strainatate la expozitii specializate, conferinte, sesiuni de pregatire sustinute de catre producatori renumiti precum Axis, Bosch, Honeywell, Schrack Seconet, Wagner. Vei putea obtine certificate recunoscute international.

Satisfactii profesionale

La DEFLAMMO, angajatii au acces rapid la instruire de calitate in domeniile in care activeaza, dar sunt si indrumati si incurajati sa se dezvolte pe plan personal. Ai posibilitatea sa pui in practica cunostintele acumulate in perioada studiilor sau in experientele anterioare, prin participarea la proiecte complexe, de anvergura nationala.

Promovare rapida

Compania noastra este recunoscuta pentru modul in care descopera oameni talentati, pasionati, autodeterminati, carora le pune dispozitie mijloace de instruire profesionala si dezvoltare personala. O dovada in acest sens o constituie echipa de management, formata din colegi care au crescut si evoluat in DEFLAMMO.

Posturi disponibile

Daca vrei sa faci parte din echipa DEFLAMMO si sa evoluam impreuna, trimite-ne un CV la cariere@deflammo.ro.

Tehnician Instalatii
Tehnician Service
Inginer Proiectare
Inginer Ofertare
Business Development Manager
Specialist Marketing
Specialist Instalatii

Va asteptam alaturi de noi, sa evoluam impreuna!