Detectie IR

Detectie IR

Detectie IR

Detectie eficienta

Detectia incendiu IR utilizeaza camerele termale pentru a identifica zonele care prezinta o temperatura ridicata si, prin urmare, un risc ridicat la incendiu. Multe tipuri de materiale sunt exoterme fara expunerea la un stimul extern. Temperatura lor interna poate creste pana la punctul in care acestea incep sa arda in mod simultan.

Focul rezultat si caldura intensa pot declansa aprinderea materialelor din apropiere, iar focul se poate extinde in asa maniera incat sa distruga depozitele si centrele logistice. Cu toate ca acestea sunt echipate cu sisteme de alarmare si stingere la incendiu, acestea se activeaza doar in momentul in care exista foc. Tehnologia IR poate ajuta la detectia punctelor fierbinti inainte ca un incendiu sa izbucneasca, astfel incat sa se poata lua masuri necesare.

Caracteristicile principale ale detectiei IR sunt identificarea zonelor cu temperaturi ridicate si poate fi integrata cu alte sisteme de detectie incendiu.

Servicii complete, Proiecte la cheie.

Pentru Detectia de Incendiu prin Aspiratie, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Autorizare IGSU, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

DEFLAMMO poate proiecta si instala sisteme de detectie incendiu care sa corespunda unor diferite standarde: IGSU, VdS, FM.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceesi tema

Solutii de alarmare

Instalatii de evacuare

Sisteme de desfumare

Echipamente

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre detectie incendiu IR?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Mesaj