Cladiri de birouri

Cladiri de birouri

Solutii pentru cladiri de birouri

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Multi angajati isi petrec cea mai mare parte a timpului la locul de munca, lucrand in sali de conferinta, birouri individuale sau birouri necompartimentate. In cazul birourilor si cladirilor administrative moderne, scopul este ca angajatii sa beneficieze de conditii optime  si sigure pentru a-si desfasura eficient activitatea.

DEFLAMMO ofera clientilor sai solutii personalizate in functie de cerintele si nevoile fiecarui client. Compania dispune de o gama larga de echipamente de la producatori renumiti din domeniu si ofera servicii de inalta calitate, prestate de profesionisti cu o experienta bogata.

DEFLAMMO are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice cladirilor de birouri in domeniile:

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru domeniul cladirilor de birouri, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul cladirilor de birouri precum Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Unirii View.

Pe aceeasi tema

Echipamente

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre solutiile pentru cladirile de birouri?

Specialistii nostri va stau la dispozitie.

    Mesaj