Bosch Praesensa – noul sistem PA/VA

Slider Image

Odata cu lansarea Praesensa, Bosch a stabilit un nou punct de referinta in industria sistemelor de Adresare Publica si Alarmare Vocala destinate aplicatiilor de medii si mari dimensiuni.

Flexibil si scalabil

Bosch Praesensa este un sistem IP avansat cu toate componentele conectate in retea, ceea ce ii asigura inalta flexibilitate si scalabilitate. Permite modificari de zone si actualizari rapide ce urmaresc schimbarile din arhitectura interioara si functionalitatile cladirii. Aceasta noua tehnologie ii confera posibilitatea de a fi utilizat atat in cadrul unei topologii centralizate, de mari dimensiuni (aeroporturi, gari, centre comerciale, shopping mall) cat si ca sistem dispersat tip campus (spitale, centre expozitionale, resorturi, universitati, rafinarii, complexuri industriale).

Raport performanta/pret excelent

Datorita tehnologiei IP care sta la baza arhitecturii sale, Bosch Praesensa este un sistem avansat dar in acelasi timp, si extrem de rentabil: poate fi instalat pe structura de retea existenta a cladirii sau a campusului, utilizand acelasi tip de cablu sau switch-uri de retea. Toate echipamentele ce compun sistemul Praesensa includ un switch multi-port Gigabit Ethernet preconfigurat, iar alimentarea de rezerva este mentinuta local, cu amplificatoarele.

Acest lucru genereaza economii semnificative cu instalarea si mai departe, cu mentenanta sistemului, cu asistenta tehnica in utilizare, care se poate efectua de la distanta, cu costuri reduse.

In baza acestei arhitecturi si a modului de functionare, Bosch Prasensa a primit certificare EN54-16.

Deosebit de fiabil

Noul sistem Bosch prezinta fiabilitate ridicata in utilizare din momentul instalarii, tehnologia IP conferindu-i redunandanta specifica acestei arhitecturi, care se aplica tuturor echipamentelor componente cat si conexiunilor din retea. Sistemul are functii de protectie avansata cu criptare si autentificare, in scopul prevenerii ascultarii si pirateriei cibernetice.

Usor de utilizat

Specific sistemelor IP care permit crearea unor interfete utilizator intuitive, accesibile, si usor de folosit, la Praesensa operatiunile de baza precum anunturile, programarea evenimentelor sau a procedurilor de evacuare, simple actualizari software, pot fi efectuate fara o pregatire costisitoare, in conditii de inalta siguranta. Sistemul poate fi operat simplu de pe consolele din dispecerat, prin intermediul unui PC desktop, dar si de la distanta, de pe tableta sau telefon, in conditii de securitate maxima.

Pregatit pentru viitor

Avand componentele hardware cheie dezvoltate in tehnologie IP si gestionate software, sistemul Bosch Praesensa este capabil sa primeasca de-a lungul timpului actualizari si functii noi, in concordanta cu tendintele industriei si evolutia tehnologiei, fara a fi necesare modificari costisitoare ale arhitecturii sistemului instalat.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de Sonorizare, Adresare Publica si Alarmare Vocala, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Maintenance and Technical Support.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Sonorizare , Adresare Publica si Alarmare Vocala in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera Cinematograful “Bela Lugosi” Lugoj, Complexul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, Sala Polivalenta Bucuresti, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, Stadionul Rapid Bucuresti, Altex, Kaufland, MegaMall Bucuresti, ParkLake Shopping Center Bucuresti (2400 de difuzoare), Multigalaxy, Nusco Tower, Romatsa, C.F. Falciu, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre Bosch Praesensa?