Date financiare DEFLAMMO | 2019

Date financiare pentru anul 2019

In 2019 DEFLAMMO Fire Protection a avut o cifra de afaceri de 674,376 €in crestere fata de anul trecut, cand a inregistrat cifra de afaceri de 406,382 €.

Pe parcursul acestui an, echipa noastra a derulat proiecte de detectie incendiu, alarmare si evacuare, desfumare si stingere incendiu pentru Sofidel; Mega Mall; ParkLake Shopping Center; Burger King; Inspectoratul de Stat in Constructii; Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei;  CCC; Rose Garden. De asemenea, specialistii DEFLAMMO au implementat proiecte internationale de protectie la incendiu, in Elvetia si China.

Tot in aceasta perioada, DEFLAMMO a devenit partenerul Reliable Automatic Sprinkler, companie americana producatoare de sprinklere si valve de cea mai buna calitate.

In prezent, echipa este implicata in lucrari pentru hotelul Caro din Buzau si Ganesha din Bucuresti.

Pentru aceste realizari multumim echipei de profesionisti, partenerilor si tuturor colaboratorilor care ne-au fost alaturi si care ne vor sustine in continuare cresterea.

In 2020 ne propunem sa imbunatatim calitatea solutiilor si serviciilor oferite astfel incat sa devenim prima alegere ca furnizor de solutii de protectie la incendiu din Romania.

Doriti mai multe informatii despre solutiile noastre?