Sonorizare si adresare publica cu Bosch Plena

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
  • Bosch Plena este un sistem de sonorizare si adresare publica destinat aplicatiillor de mici dimensiuni precum magazine, showroom-uri, receptii, boutique hoteluri sau pensiuni, sali de fitness, restaurante, cafenele;
  • Poate fi configurat sa acopere simultan pana la 8 zone si programat pentru toate tipurile de aplicatii (muzica live, de fundal, anunturi);
  • Foarte competitiv din punct de vedere pret/calitate, flexibil, suficient de puternic si atinge performante audio foarte bune;

Cercetarile arata ca in spatiile unde exista muzica de fundal, atmosfera este perceputa ca deosebit de placuta pentru clienti si consumatori, ceea ce incurajeaza vanzarile si implicit, asigura succesul afacerii.

Cu un sistem audio profesional, de foarte buna calitate, spatiile comerciale pot fi transformate acum in medii care produc emotii pozitive, locuri speciale de intalnire unde oamenii se simt bine, impartasesc experiente placute.

AVITECH are o experienta indelungata in furnizarea de solutii pentru adresare publica si sonorizare (PA/VA/GGM) si a instalat sute de sisteme pentru diferite tipuri de aplicatii.

In prezent, solutiile AVITECH pentru adresare publica si sonorizare sunt concepute pe baza sistemelor si echipamentelor Bosch, cel mai important producator de astfel de sisteme, din lume.

Sistemele comerciale Bosch se remarca prin flexibilitate si performante audio superioare. Ele ofera diferite metode digitale de control si o gama variata de incinte acustice, adaptate celor mai solicitante medii de utilizare.

Echipamente de inalta calitate fiabile si durabile

Cea mai apreciata gama de echipamente pentru aplicatii de dimensiuni mici si medii este Bosch Plena, folosita in special pentru sonorizare, adresare publica si evacuare in locatii precum centre comerciale, magazine, showroom-uri, receptii, spatii expozitionale, boutique hoteluri sau pensiuni, sali de fitness, restaurante, cafenele, baruri, berarii, scoli, biserici, muzee, fabrici, depozite.

Foarte competitiv din punct de vedere pret/calitate, sistemul Bosch Plena se dovedeste flexibil, suficient de puternic si atinge performante audio foarte bune. Poate fi configurat sa acopere simultan pana la 8 zone si programat pentru toate tipurile de aplicatii:

  • muzica live;
  • muzica de fundal (background music);
  • anunturi (public address), inteligibilitate remarcabila a vorbirii, chiar si in medii zgomotoase – calitate specifica doar marcii Bosch;
  • mesaje preinregistrate digital, distribuire automatizata;
  • evacuare in caz de urgenta (voice alarm), sistemul fiind certificat EN54-16.

Un atribut al sistemului Bosch Plena este economisirea de energie electrica, foarte important in medii energofage precum hotelurile, restaurantele, spatiile comerciale sau cele de birouri. Amplificatoarele de putere clasa D din matricea Plena sunt prevazute cu mod de functionare Auto Standby, care este activat atunci cand senzorii de prezenta Bosch detecteaza zone neocupate. Astfel, sunt generate economii de energie de pana la 80% fata de amplificatoarele audio standard.

Pentru versatilitate si usurinta in utilizare, controlul matricii audio digitale Plena se face wireless, prin intermediul aplicatiilor mobile pentru iPhone si iPad. Se pot face de la distanta reglaje audio si de volum, pe zone.

Un rol foarte important in stabilirea performantelor audio inalte il au si incintele acustice premium care se instaleaza odata cu matrice Plena. Concernul Bosch este recunoscut pentru varietatea si calitatea incintelor acustice pe care le produce. Portofoliul cuprinde incinte acustice pentru utilizare atat in interior cat si in exterior, diferite variante arhitecturale, boxe de tavan, tip cabinet, coloane, proiectoare de sunet, goarne, sisteme active tip line array.

BOSCH Praesensa
BOSCH Praesensa este un sistem de adresare publica si alarmare vocala destinat aplicatiilor de dimensiuni medii si mari precum universitati, hoteluri,centre comerciale, aeroporturi, centrale electrice, tuneluri. Mai multe detalii aici.

BOSCH Praesideo
BOSCH Praesideo este un sistem de adresare publica si alarmare vocala care poate fi folosit in stadioane, aeroporturi, nave de croaziera, universitati, cladiri publice, centre comerciale, lacase de cult. Mai multe detalii aici.

BOSCH Paviro
BOSCH Paviro este un sistem de adresare publica si evacuare vocala destinat aplicatiilor de dimensiuni mici si medii precum birouri mici si medii, aeroporturi regionale, hoteluri de dimensiuni medii, scoli. Mai multe detalii aici.

BOSCH Plena
BOSCH Plena este un sistem de adresare publica, alarmare vocala si BGM folosit in sali de fitness, hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, scoli, lacase de cult, depozite, cladiri de birouri, sali de intalniri, muzee. Mai multe detalii aici.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de Sonorizare, Adresare Publica si Alarmare Vocala, DEFLAMMO ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Adresare Publica  si Alarmare Vocala in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Cinematograful “Bela Lugosi” Lugoj, Complexul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, Sala Polivalenta Bucuresti, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, Stadionul Rapid Bucuresti,  Altex, Kaufland, MegaMall Bucuresti, ParkLake Shopping Center Bucuresti (2400 de difuzoare), Multigalaxy, Nusco Tower, Romatsa, C.F. Falciu, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemul Bosch Plena?