Adresare publica si evacuare vocala

Slider Image
Calitatea audio exceptionala, versatilitatea operationala si programul de imbunatatire continua asigura pozitia de lider pe piata.

Cu peste 15.00 de sisteme instalate in intreaga lume, Praesideo este alegerea numarul unu a aplicatiilor de adresare publica si evacuare vocala. Calitatea audio exceptionala, versatilitatea operationala si programul de imbunatatire continua asigura pozitia de lider pe piata. Bosch Praesideo este primul sistem complet digital de adresare publica si evacuare in caz de urgenta. Arhitectura de retea descentralizata a sistemului Bosch Praesideo faciliteaza interconexiunile, iar unitatile pot fi adaugate sau eliminate in functie de necesitati, pentru o libertate totala de configurare.

Reteaua poate fi configurata ca „bucla redundanta” pentru un plus de fiabilitate. Aceasta asigura o functionare continua, chiar si in caz de rupere fizica a cablului optic – caracteristica esentiala pentru functionarea neintrerupta a sistemelor de alarmare in caz de urgenta. De asemenea, pentru a spori si mai mult fiabilitatea, unele elemente ale sistemului pot fi prevazute cu dispozitive de rezerva. Praesideo este certificat EN 54-16 si ISO 7240-16 si respecta standardele locale pentru evacuare.

Sistemul este facil de configurat si reconfigurat, fie la fata locului, fie de la distanta, permitand reactia rapida la modificari. Prin software-ul de inregistrare Praesideo, informatiile din jurnalele mai multor sisteme pot fi accesate pentru monitorizare si diagnosticare la distanta.

Produsele Bosch Praesideo sunt usor de operat. Operatorii necesita un nivel minim de explicatii pentru a putea utiliza Praesideo in mod competent. Chiar si cele mai ample sisteme sunt usor de operat prin intermediul unui PC sau ecran tactil, utilizand interfata deschisa a sistemului.

Sistemul este foarte rentabil datorita functionalitatii duble de adresare publica si alarmare vocala, extensibilitatii, arhitecturii modulare si flexibilitatii in programare. Fiabilitatea inalta a sistemului Praesideo garanteaza reducerea costurilor de intretinere. Sistemul are o aplicabilitate ridicata, acesta fiind utilizat in

  • Aeroporturi
  • Gari
  • Universitati
  • Cladiri de birouri
  • Unitati de productie
  • Stadioane

Doriti mai multe informatii despre sistemele de adresare publica?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.