Mentenanta sisteme de detectie si alarmare

Slider Image
Mentenanta este obligatorie

Mentenanta sistemelor sau instalatiilor de detectie si alarmare la incendiu reprezinta o activitate obligatorie pentru asigurarea securitatii oricarei cladiri. Conform Normativului privind Securitatea la Incendiu a Constructiilor, cu indicativul P P118/3 – 2015, articolul 5.6, proprietarul sau utilizatorul cladirii este obligat sa incheie un contract de mentenanta cu o firma atestata pentru furnizarea serviciilor de intretinere, imediat dupa receptie, indiferent daca cladirea este ocupata sau nu.

Protejeaza-ti angajatii, bunurile si datele

Sistemele de detectie si alarmare la incendiu au un rol vital in pastrarea unui mediu sigur, in care personalul fiecarei companii sa isi poate desfasura activitatea, insa simpla instalare a acestor sisteme de protectie la incendiu nu este suficienta, deoarece fara verificare si intretinere, acestea pot inceta sa functioneze corespunzator in momentele in care este cea mai mare nevoie de ele. De aceea, pentru prevenirea acestor situatii, se recomanda verificarea zilnica, lunara, trimestriala si anuala a sistemelor si instalatiilor de detectie si alarmare la incendiu.

Alege un partener potrivit pentru nevoile tale

Alegerea furnizorului de servicii de mentenanta pentru sisteme de detectie si alarmare la incendiu trebuie sa aiba drept criteriu principal existenta unei autorizatii emise de Inspectoratul General al Situatiilor de Urgenta – Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila, deoarece ai siguranta ca acea companie are competentele necesare si specialisti pregatiti pentru realizarea activitatilor de mentenanta. Un alt lucru important de care sa tii cont este zona pe care o poate acoperi. Este esential sa alegi un partener cu acoperire regionala sau nationala, care are centre de suport tehnic in mai multe zone ale tarii asa incat sa te asiguri ca o echipa poate ajunge intr-un timp scurt in cazul unei urgente. In plus, daca in cadrul cladirii pe care o detii sau pe care o utilizezi, exista si sisteme de stingers si desfumare, pentru care iti doresti servicii de mentenanta, atunci este indicat sa alegi un partener capabil, cu experienta si echipa specializata pentru toate sistemele de protectie la incendiu.

DEFLAMMO - furnizor de servicii de mentenanta pentru sistemele de detectie si alarmare la incendiu

DEFLAMMO detine autorizatie emisa de IGSU – seria A, nr. 7512 din 25.10.2017 pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Compania are echipe de interventie la nivel regional, in 13 orase, si ofera suport tehnic 24/7. La nivelul grupului  din care face parte DEFLAMMO (AVITECH Group) este constituita o Divizie de Mentenanta si Suport Tehnic cu peste 100 de persoane – tehnicieni si ingineri cu experienta, certificati si autorizati.

Avantajele unui contract de mentenanta incheiat cu DEFLAMMO

Un contract de mentenanta incheiat cu DEFLAMMO iti asigura:

  • Revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau normelor legale;
  • Suport tehnic in regim 24/7/365 oferit tehnicienii si inginerii nostri;
  • Interventii in cel mai scurt timp pentru remedierea defectiunilor ce pot aparea la unele echipamente si repunerea imediata in functiune a sistemelor;
  • Existenta in stoc a consumabilelor, pieselor de schimb, subansamblelor sau echipamentelor care se impun, conform nivelului de service agreat (SLA).
  • Monitorizarea la distanta a sistemelor critice pentru a depista in timp real mesajele de avertizare sau erorile de functionare si pentru a asigura un raspuns prompt din partea echipei noastre tehnice;
  • Acces la platforma web specializata unde poate fi vizualizat in timp real stadiul fiecarei solicitari inregistrate in dispeceratul nostru sau pot fi consultate materiale si resurse utile in privinta utilizarii si imbunatatirii sistemelor dumneavoastra.
Pe aceeasi tema

Ultimele noutati


Widget not in any sidebars

Referinte

Doriti mai multe informatii despre serviciile de mentenanta?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.