MTD 533X – detector cu senzor de fum si caldura

Detectarea incendiului in faza incipienta

Detectorul MTD 533X cu mai multi senzori reprezinta o combinatie de detectori de caldura si fum, care se foloseste pentru a detecta si semnaliza o alarma la incendiu in cladiri. Poate avea acustica integrata si/sau iesire vocala in 15 limbi si diferite versiuni cu baza pe soclu. Senzorii pot fi activati sau dezactivati individual, in functie de zona de aplicare.

Detectorul MTD 533X  ofera detectie rapida a focurilor mocnite si deschise prin detectarea si evaluarea caracteristicilor fumului si caldurii.

Beneficii principale:

  • Detectarea incendiilor timpurii in conditii de siguranta;
  • Cea mai mare securitate impotriva alarmelor false;
  • Auto-monitorizare permanenta.

Modelul MTD 533X CP este disponibil pentru conditii dificile de mediu, cu protectie ridicata impotriva umiditatii si cu rezistenta la erodare.

Detectorii de incendiu monitorizeaza o cladire aproape in mod invizibil si au rolul de a detecta in mod fiabil orice incendiu in faza initiala. Detectoarele cu senzori multipli de la Schrack Seconet au fost verificate si testate de un milion de ori si sunt potrivite pentru toate tipurile de sisteme – chiar si cu conditii de mediu variabile.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Detectie Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: Universitatea Politehnică București – Campus,  Universitatea Politehnică București – Precis, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Aurora Shopping Mall, Galeria Mall Buzau, Galeria Mall Suceava, Mega Image, ParkLake Shopping Center Bucuresti (peste 11.000 de elemente), Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Iulius Town Timisoara, Unirii View, Liberty Galati, Odu Sibiu, Sofidel  Calarasi,Wenglor Sibiu, CF. Falciu, CF. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre detectorul MTD 533X ?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.