DEFLAMMO, partenerul Reliable Sprinkler

Slider Image
Slider Image
Reprezentant Reliable Sprinkler in Romania

Incepand cu luna martie, DEFLAMMO a devenit partenerul Reliable Sprinkler, producator global si distribuitor de produse de protectie la incendiu, pentru Romania.

Compania americana produce sprinklere si valve de cea mai buna calitate. Sediul firmei este in Elmsford, New York, iar fabrica de productie se afla in Liberty, Carolina de Sud.

Noul parteneriat demonstreaza preocuparea echipei noastre de a propune solutii ce au la baza produse de calitate, iar in acelasi timp sustine misiunea companiei noastre, cea de a oferi clientilor cele mai bune solutii de protectie la incendiu.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Stingere Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Centre Culturale] Cinematograful “Bela Lugosi” Lugoj, Complexul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, [Arene Sportive] Sala Polivalenta Bucuresti, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, Stadionul Rapid Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, MegaMall Bucuresti, ParkLake Shopping Center Bucuresti (2400 de difuzoare), [Cladiri de birouri] Multigalaxy, Nusco Tower, [Transporturi] Romatsa, C.F. Falciu, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de stingere?

Specialistii nostri  va stau la dispozitie.