Stingere cu Novec 1230 pentru camere tehnice

Slider Image
Dezvoltarea continua a tehnologiei si grija fata de mediu au contribuit la crearea unor solutii de protectie la incendiu care inlocuiesc halonul cu un agent curat de stingere.

Solutiile de stingere incendiu cu Novec 1230 reprezinta o alternativa durabila pentru sistemele de protectie la incendiu cu halon folosite in camere tehnice, camere server si centre de date. Novec 1230 are un nivel redus de toxicitate, o durata de viata atmosferica de 5 zile, nu afecteaza echipamentele electronice si nu lasa reziduuri ceea ce se traduce in reducerea costurilor de curatare si a downtime-ului infratructurii IT critice. Agentul de stingere functioneaza prin absorbirea caldurii formate inainte de a se aprinde flacara, iar astfel se interpune si blocheaza procesul de combustie. O caracteristica unica a Novec 1230 este faptul ca in conditii ambientale este lichid, insa atunci cand este descarcat de duze devine gaz. Prin urmare, acesta poate fi transportat, umplut, depozitat si dispersat usor.

Prin intermediul tehnologiei 50 bar, este posibil sa setezi un sistem multi-zonal in defavoarea unui sistem pentru o singura zona. Cel dintai foloseste un singur stoc de agent de stingere pentru toate camerele, in timp ce in cazul unui sistem single-zone, este nevoie de spatii de depozitare in fiecare camera. Acest lucru reduce costurile si economiseste spatiu, mai ales in cazul in care in cadrul unei cladiri exista numeroase camere cu o dimensiune similara.

Caracteristici ale sistemului de stingere incendiu cu Novec 1230:

  • Agent care nu produce reziduuri;
  • Eco-friendly, alternative durabila pentru halon;
  • Potrivit pentru incendiile de tipul A, B si C;
  • Aprobat de UL/ULC si FM;
  • Disponibil in sisteme 25, 42 si 50 bar

Echipamente

Sistem de stingere cu Novec 1230

Ultimele noutati

Referinte

Doriti mai multe informatii despre stingerea cu novec?