Stingere pentru bucatarii de la Buckeye Kitchen Mister

Slider Image
Solutii vitale si obligatorii

Sistemele de stingere incendiu asigura protejarea personalului si a echipamentelor din bucatarii, in timp ce limiteaza extinderea catre alte zone si sting rapid incendiile. Conform art.3.8.8. din P118/99 la bucatariile situate in cladirile  inalte, foarte  inalte sau cu sali aglomerate, hotele se  prevad cu instalatii speciale de stingere.Agentii de stingere ofera o stingere rapida a incendiului si previn reizbucnirea acestuia. Sistemele de stingere pentru bucatarii respecta standardele UL-300 si SREN16282-7 si ofera protectie 24/7.

Sistem rapid si usor de instalat

Sistemul de stingere pentru bucatarii Buckeye Kitchen Mister este o solutie certificata UL-300 si CE. Datorita designului simplu,  sistemul este rapid, usor de instalat si de intretinut, insa adevarata inovatie a sistemului consta in posibilitatea de a elimina toate conductele din interiorul hotei.

Caracteristici:

  • Design simplu si modular;
  • Codificare prin culori pentru identificare rapida;
  • Configuratii de sistem nelimitate
  • Instalare rapida si facila;
  • Certificata UL-300, SREN16282-7, NFPA-17A, NFPA-96, LPS-1223, ANPI NTN 113.
Cea mai buna acoperire de pe piata

Acest sistem de stingere pentru bucatarie are cea mai buna acoperire de pe piata cu o acoperire de 3.700 de mm lungime liniara a plenului pentru o duza cu un singur punct de curgere, o acoperire de 610 x 510 mm pentru o friteuză cu doar o duza cu două puncte de curgere. Duzele codificate prin culori sunt ușor de identificat in timpul instalarii.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte de Stingere Incendiu in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera [Centre Culturale] Cinematograful “Bela Lugosi” Lugoj, Complexul Cultural ”Eugen Ionescu” Slatina, [Arene Sportive] Sala Polivalenta Bucuresti, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, Stadionul Rapid Bucuresti, [Centre Comerciale, Retail] Altex, Kaufland, MegaMall Bucuresti, ParkLake Shopping Center Bucuresti (2400 de difuzoare), [Cladiri de birouri] Multigalaxy, Nusco Tower, [Transporturi] Romatsa, C.F. Falciu, C.F. Vicsani.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de stingere pentru bucatarii?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    Mesaj